Opleiding Ademcoach

Ademdocent geeft instructies

Ademcoach worden

De krachtige opleiding tot ademcoach biedt je een mogelijkheid om meer over je eigen ademhaling te ontdekken en stelt je in staat om mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkelingsreis waarbij de adem fungeert als kompas.

 

In de opleiding tot ademcoach staat het zelf ervaren centraal. Hierin zul je de helende kracht van de ademhaling ondervinden en kun je leren dit te integreren in je dagelijkse leven. Tijdens de ademopleiding zal er, buiten transformerende ademtechnieken, ook klank, energiewerk en lichaamswerk worden ingezet om de volledige kracht van de adem te benutten.

 

Na het volgen van deze ademopleiding kun jij als zelfstandige ademcoach werken vanuit jouw praktijk en zowel individuele als kleine groepssessies gaan begeleiden. Hierbij kun je je cliënten ondersteunen bij het vrijmaken van opgebouwde spanning en ze in contact brengen met het onderbewuste.

Sven heeft voor een groep osteopaten een ademcursus verzorgd. Voor alle deelnemers was dit, zowel qua opgedane kennis als ervaring, geweldig. Sven is als docent en als therapeut een topper met vele talenten op zowel didactisch als therapeutisch gebied. Ik raad Sven ten zeerste aan voor iedereen die is op zoek is naar nieuwe tools of naar een oplossing voor fysieke of emotionele blokkades.

Rene-Zweedijk

René Zweedijk

Pantha Rhei 
Opleidingen osteopathie

Is de ademopleiding voor mij?

Deze intensieve en praktijkgerichte ademopleiding is voor mensen die meer over hun ademhaling en over zichzelf willen leren en de interesse hebben om mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, waarbij de adem een vast onderdeel is van de behandelsessie.

 

Een belangrijk onderdeel van de opleiding is het zelf ervaren, wat de helende kracht is van de ademhaling, hoe je dit in je dagelijks leven kan integreren en hier grip op kunt houden, zodat jij de verantwoordelijkheid kunt blijven nemen voor het behoud van jouw levensenergie.

 

Bij interesse of overige vragen omtrent de opleiding tot ademtherapeut voel je vrij om contact op te nemen via het contactformulier.

ademopleiding illustratie

Opleidingsprogramma

Praktische informatie

  • Data & tijdstip
  • Locatie
  • Kosten

Eerstvolgende ademopleiding start in augustus 2024

 

Lesdagen:

Blok 1: 31 augustus& 1 september

Blok 2: 21&22 september 2024

Blok 3: 19&20 oktober 2024

Blok 4: 9&10 november 2024

Blok 5: 30 november & 1 december 2024

De ademopleiding vindt plaats op ons Ademcentrum in Roosendaal 

 

Robijndijk 215

4706MG Roosendaal

De kosten voor de ademopleiding bedragen €1995 incl.BTW

Breathe happily