Groepssessies

Ademcirkels

In onze maandelijkse ademcirkels kun je de kracht ervaren van transformerend ademen.

 

Het verhoogt de levensenergie die ervoor zorgt dat oude spanning los kan komen en de adem zorgt er ook voor dat je je bewust wordt van de innerlijke processen die in jou spelen. Je komt dus van je hoofd in je lijf, waardoor er veranderingen ontstaan op op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

 

Het ademen in een groep heeft als voordeel dat je meegenomen wordt in de groepsdynamiek. Ook ervaren mensen in de ademcirkel dat het uitnodigend kan werken als een ander ook zijn emoties durft te uiten

 

Zowel ervaren ademers als degenen die hier nog geen ervaring mee hebben zijn welkom. Meld je aan en ervaar de ontdekkingsreis naar jouw binnenwereld.

 

 

ademruimte in Roosendaal

Ademdag

Een adempauze voor jezelf, waarin je gaat leren hoe jij jouw adem optimaal kunt benutten om jouw energetisch systeem te versterken. Door “op adem te komen” leer je de rust in jezelf te (her-)vinden, maar de adem kan ook juist beweging creëren waardoor oude, opgeslagen spanning vrijgemaakt wordt.  

 

De adem, in Latijn inspirata, kan je dus inspireren om helder te krijgen welke stappen jij wilt maken in jouw leven. Tijdens deze dag leer je ook hoe je deze inzichten kunt gebruiken om blijvende veranderingen door te voeren. 

 

Vanzelfsprekend maken we ook gebruik van de verbonden adem, die je verbindt met jezelf, waardoor je je ook meer kunt verbinden met jouw omgeving. Het is als een relatie, hoe meer aandacht en energie je erin steekt, hoe sterker de verbinding. 

 

Ook andere energetische technieken die ondersteunend zijn, zullen deel uitmaken van deze dag. Zie het als een gebruiksaanwijzing voor jouw prachtige energetische systeem, dat optimaal kan functioneren met de juiste aandacht.

 

Waarom deze ademdagen?

 

Sinds 2010 heeft alles rondom de adem mij gegrepen en heb ik mogen ervaren hoeveel oude spanning ik los kon laten, hoeveel inzichten ik kreeg door het ademwerk, maar ook hoe ik een totaal nieuwe versie van mezelf heb gecreeërd.  

 

Van graag uitslapen, naar vroeg opstaan, van veel slaap nodig hebben naar genoeg hebben aan een kleine vijf uur slaap. Van twijfel naar vastberadenheid. Van fladderigheid naar focus. 

 

Nu, ruim tien jaar later, voel ik dat het tijd is om deze kennis en ervaring te delen. 

 

Wil jij ook een dag ervaren waarin je het beste uit jezelf leert halen?

 

 

Hoe werkt een ademsessie?

De diverse ademtechnieken zijn erop gericht om een toevoer van energie te geven en opgeslagen spanning te ontladen. 

 

Onbewust heb je veel spanning opgeslagen, die zich kan gaan uiten in fysieke en emotionele klachten. In de eerste sessie zul je al voelen wat er in je lichaam verandert, doordat er: 

 

 • stress vrijkomt
 • inzichten ontstaan
 • de pijn wordt verzacht of verdwijnt

Deze effecten kunnen langer aanhouden en kunnen door middel van regelmatige ademsessies en training worden versterkt. Dit kan leiden tot:

 

 • betere slaapkwaliteit en sneller in slaap vallen
 • verbeterde weerstand
 • meer energie

Praktische informatie

 • Data & tijdstip
 • Locatie
 • Kosten
 • Voorbereiding
 • Nazorg
Eerstvolgende ademdag:
De ademdagen zijn op de laatste vrijdag van de maand.
 

Eerstvolgende ademcirkels:

De ochtend ademcirkel valt op de eerste woensdag van de maand. De avond ademcirkel op de tweede vrijdag van de maand. 

De groepsessies vinden plaats op ons Ademcentrum in Roosendaal 

 

Robijndijk 215

4706MG Roosendaal

De kosten voor de maandelijkse ademcirkel bedragen €35 incl.BTW

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je eerste ademsessie is het advies om:

 

 • te zorgen voor comfortabele kleding
 • niet te veel te eten voor de sessie
 

Om een optimale nazorg te ondersteunen is het advies om:

 

Voldoende water te drinken na de ademsessie. Het grootste deel van de afvalstoffen verlaat het lichaam via de ademhaling. Voldoende water drinken helpt het lichaam om de overige afvalstoffen af te voeren.