Ademsessies

vrouw tijdens individuele ademsessie

Individuele ademsessies

Je hebt een intelligent lichaam dat in staat is om spanning op te slaan maar gelukkig ook weer los te laten. Hier gaan we tijdens de individuele ademsessies mee aan de slag door op zoek te gaan naar de blokkades die de vrije levensstroom beperken, zodat jouw lichaam weer in staat is om deze opgeslagen spanning vrij te maken. 

 

Aan de start van de ademsessies bespreken we waar jij aan wilt werken, zodat er bewustwording kan komen van de thema’s die in jouw leven spelen. Aan de hand van de ademhaling en verschillende ademtechnieken kan de energie vrijkomen waardoor je in staat bent om de spanning los te laten en tot heldere inzichten kunt komen. 

 

In de eerste sessies zal ik dit ondersteunen met drukpunten vanuit de Chinese geneeskunst om openingspunten te gebruiken die helpen het lichaam te ontladen. De vervolgsessies zijn erop gericht je deze ademtechnieken aan te leren zodat je hier zelfstandig gebruik van kunt maken. 

Ademcirkels

In onze maandelijkse ademcirkels kun je de kracht ervaren van transformerend ademen. 

 

Het verhoogt de levensenergie die ervoor zorgt dat oude spanning los kan komen en de adem zorgt er ook voor dat je je bewust wordt van de innerlijke processen die in jou spelen. Je komt dus van je hoofd in je lijf, waardoor er veranderingen ontstaan op op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

 

Zowel ervaren ademers als degenen die hier nog geen ervaring mee hebben zijn welkom. Meld je aan en ervaar de ontdekkingsreis naar jouw binnenwereld.

 

Wanneer

  • vrijdag 14 oktober van 19:00 tot 20:30
  • woensdag 5 oktober van 09:30 tot 11:00
 

Locatie

Ademcentrum Ruach

Robijndijk 215

4706MG Roosendaal

ademruimte in Roosendaal

"Door meditatie en ademhaling ervaar ik enorm veel rust."

Lees hier het artikel in de BN deStem over ademhaling en mediteren met Sven.

Hoe werkt een ademsessie?

De diverse ademtechnieken zijn erop gericht om een toevoer van energie te geven en opgeslagen spanning te ontladen. 

 

Onbewust heb je veel spanning opgeslagen, die zich kan gaan uiten in fysieke en emotionele klachten. In de eerste sessie zul je al voelen wat er in je lichaam verandert, doordat er: 

 

  • stress vrijkomt
  • inzichten ontstaan
  • de pijn wordt verzacht of verdwijnt

Deze effecten kunnen langer aanhouden en kunnen door middel van regelmatige ademsessies en training worden versterkt. Dit kan leiden tot:

 

  • betere slaapkwaliteit en sneller in slaap vallen
  • verbeterde weerstand
  • meer energie

Praktische informatie

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je eerste ademsessie is het advies om:

 

  • te zorgen voor comfortabele kleding
  • niet te veel te eten voor de sessie

Om een optimale nazorg te ondersteunen is het advies om voldoende water te drinken na de ademsessie. Het grootste deel van de afvalstoffen verlaat het lichaam via de ademhaling. Voldoende water drinken helpt het lichaam om de overige afvalstoffen af te voeren.

 

Bij overige vragen met betrekking tot de invulling of voorbereiding van de ademsessie, voel je vrij om contact op te nemen via het contactformulier.

 

Locatie

Ademcentrum Ruach

Robijndijk 215

4706MG Roosendaal

Breathe happily