“Sven is een hele fijne ademcoach die in een veilige en ontspannen setting ondersteunt in de transformatie van persoonlijke processen.”

Ademcoach Sven Honing

Mijn achtergrond als behandelaar en als ademcoach bestaat uit meer dan 25 jaar ervaring in fysiotherapie, acupunctuur en kruidengeneeskunde. In 2010 heb ik de opleiding gevolgd tot ademcoach in de transformational breathing en sinds die tijd heb ik me verdiept in de praktijk en theorie van diverse ademtechnieken. Deze combinatie van geneeskunde biedt me een breed spectrum aan inzichten en technieken om jou te begeleiden.

"De verbonden ademhaling brengt je in verbinding met jezelf, waarna de verbinding met de ander ook krachtiger wordt. Een voorwaarde om een optimale relatie aan te kunnen gaan met jezelf en met de ander."

Luister naar de hele podcast over de adem met Sven.

Breathe happily