Ademschool

“Van de inkomsten van de Ademschool laten wij bomen aanplanten. Zonder bomen kunnen wij niet ademen. Zo geef jij met jouw adem de adem door.”

groene hand met boom illustratie

Ademen voor kinderen

Ademcentrum Ruach wil graag kinderen inspireren door middel van de kracht van de adem. 

 

Hiervoor hebben we de ademschool opgericht. De ademschool staat in het teken van kinderen helpen met het vinden van rust door middel van de eigen ademhaling.

 

Op jonge leeftijd deze innerlijke rust vinden en benutten is in de hedendaagse tijd meer van belang dan ooit. Een moment vinden in de drukke week en rust te ervaren kan bijdragen aan een rustigere en zelfverzekerde jeugd. 

 

De missie van ademschool is simpel maar duidelijk. Kinderen vanaf jonge leeftijd de kracht van de adem te laten ontdekken en bijdragen aan herbebossing. Hierdoor kunnen we met jouw adem, de adem doorgeven.

Praktische informatie

  • Voor wie
  • Data & tijdstip
  • Locatie
  • Kosten

De ademschool is voor alle basisschoolkinderen en ouders zijn van harte welkom om aan te sluiten indien uw kind dit prettig vindt.

Data volgen later.

Wij geloven in de krachtige combinatie van ademhalen en het bos daarom vinden de ademsessies van de ademschool in het bos plaats. We verzamelen om 16:00 op de Robijndijk 215 te Roosendaal en vertrekken gezamenlijk naar het bos. Bij slecht weer blijven we op de locatie.

De kosten voor de ademschool bedragen €10. Van de inkomsten laten wij bomen aanplanten. 

Breathe happily