“Wanneer de levensenergie zonder belemmering in ons kan stromen,
zijn we in volmaakte harmonie.”

Ademcoach Paula van Meer

Mijn naam is Paula van Meer en het verbonden ademen heeft mij gebracht daar waar ik nu sta!

 

In 2020/2021 heb ik de opleiding transformatie therapeute gedaan bij Marjanne van den Bogart in Zundert en in 2022 de ademopleiding bij Sven Honing in Roosendaal. Ook heb ik workshops van Jin Shin Jyutsu gevolgd bij Eva de Jong in Wassenaar. JSJ is een Japanse geneeskunst waarbij ik mijn handen gebruik als startkabels waarmee ik voel en jou begeleid in jouw proces. Ik volg nu een jaarcursus over het Tibetaanse Boeddhisme van Jan Geurtz.

 

In de adem die ik ben, ben ik altijd nieuw.

 

Mijn passie is om de mens te begeleiden in hun bewustwordingsproces. Door verbonden te ademen, voelen en ervaren kun je tot je diepste kern komen van het zijn. Ik geloof dat iedereen de kracht in zich heeft om zichzelf te helen. Voor mij is het lichaam een huis waarin je leeft. En in het huis kunnen pijnlijke ervaringen liggen opgeslagen die opgeruimd mogen worden. Door het op te ruimen ontstaat er meer ruimte, liefde en dankbaarheid in jezelf, waardoor je beter gaat slapen en meer plezier gaat ervaren. Verbonden ademen is een krachtige tool die jou kan helpen bij het opruimen en tot je ware zijn te komen.

 

De sleutel tot deze transformatie ligt in de uitademing en vervolgens in het volledig toelaten van de levensenergie tot ons wezen.

Breathe happily